We gaan vooruit....

21-12-2011 23:23

Wederom een hele mooie dag voor onze actie voor Skate4Life. Er hebben zich vandaag weer twee nieuwe sponsoren bij ons gemeld.

 

Vandaag mogen we wederom als een geweldige dag beschouwen voor onze actie voor Skate4Life. Vandaag zijn we weer blij verrast met twee geweldige sponsoren die onze actie graag willen steunen. Bork sloopwerken uit Stuifzand is een van deze sponsoren. Bork sloopwerken mogen we dan ook wel heel erg dankbaar zijn. Voor ons zijn ze een absolute hoofdsponsor. De firma Bork is een echt familiebedrijf dat al een aantal generaties van vader op zoon over gaat. Om u een idee te geven wat Bork sloopwerken zoal doet, hier even een kleine toelichting.

 

De kunst van het slopen 

Voor Bork bedrijven is slopen meer dan alleen slopen. Wij willen goed en verantwoord slopen. Dat vraagt in de eerste plaats om vakmanschap. Maar het vereist ook visie en oog hebben voor de toekomst. Zodat we aan de begrippen als 'duurzaamheid' en 'maatschappelijk verantwoord ondernemen' een concrete invulling kunnen geven. Dat doen we dan ook, al sinds 1946. Slopen is afbreken, maar tegelijk ruimte creëren voor iets nieuws. Veel nieuwe plannen beginnen met slopen, maar dan wel met de verantwoordelijkheid voor zaken als veiligheid, kwaliteit en milieu. Slopen van A tot Z dus, waarbij een persoonlijk relatie met onze klanten voorop staat. Elk project benaderen wij dan ook op dezelfde manier. Professioneel, vakkundig, betrouwbaar, op maat en volgens alle eisen en regels. Of het nu gaat om slopen, recycling, asbest- en brandschadesanering, containertransport of stofarme renovatiesloop.

Kortom: wij geloven sterk in de kunst van het slopen!

 

Naast Bork hebben we vandaag ook BTL mogen verwelkomen als nieuwe sponsor. BTL is marktleider op het gebied van omgevings-verzorging in Nederland, met ruim 500 medewerkers werken zij landelijk vanuit een vijftiental vestigingen. De medewerkers van BTL kennen de plaatselijke omstandigheden en spreken de taal van de klant. Dat maakt BTL persoonlijk en doeltreffend. Tegelijkertijd kunnen ze ieder moment gebruik maken van de gebundelde kennis en ervaring van deze landelijke organisatie. BTL maakt ruimte leefbaar!

Bork en BTL, namens ons heel erg bedankt voor jullie deelname!