Blog

Eerste week van voorbereiden

30-11-2011 11:08

Zo, we zijn inmiddels een week op weg met de voorbereidingen. Gerwin heeft veel fietstraining achter de rug en heeft gisteravond op het ijs z'n rondjes gedraaid. Vanavond is het weer mijn beurt om ongeveer 70 ronden te maken.

 

We hebben het vluchtschema eens bekeken, en gekeken wat de kosten zijn van de vlucht naar Oslo en autohuur vanaf daar naar Lillehammer.

 

De bedoeling is dat we donderdag 23 februari 's morgens gaan vliegen, en zondag 26 februari overdag terug komen. Vrijdags zal dan een dag zijn dat we de omgeving een beetje kunnen verkennen, en de benodigde souvenirs te kunnen kopen. De dag van de tocht moeten we natuurlijk op tijd op het ijs staan om zo'n groot mogelijke afstand te halen.

 

 

Online

24-11-2011 13:48

Hallo allemaal,

 

Zoals jullie nu kunnen lezen hebben we een site in de lucht gemaakt zodat een ieder onze verrichtingen op kunst en natuurijs kunnen volgen.

Ook zullen wij jullie via deze blog informeren van de voorbereidingen voor Skate 4 Life en natuurlijk de reis naar en de belevenissen in Noorwegen.

We hopen u ook via deze site te kunnen overtuigen ons (lees: het Kankerfonds) financieel te ondersteunen.

 

Tot de volgende blog

 

Groeten S en G

Eerste blog

23-11-2011 11:08

Onze nieuwe blog is vandaag van start gegaan. Houdt focus hierop en wij zullen proberen je geïnformeerd te houden. Je kunt nieuwe berichten plaatsen op deze blog via de RSS feed.