Nieuwe sponsoren

10-01-2012 09:33

De vorderingen met het binnenhalen van sponsoren vordert gestaag. We kunnen zeker wel merken dat we nu leven in een periode die economisch een stuk minder verloopt dan een paar jaar geleden. Toch is het ons gelukt weer enkele goede sponsoren binnen te halen.

 

Uitspanning "de Mepperdennen", groepsaccomodatie, café biljart, zaalruimte, snackbar en verkooppunt van ambachtelijk schepijs. Dit alles gelegen in het rustieke Drentse plaatsje Meppen.

 

"Hoes van hol-an", Oud Saksische Koffie- en Pannenkoekenboerderij. Dé stopplaats voor een gezellig bakje koffie met een heerlijke huisgebakken wafel met warme kersen en slagroom, en natuurlijk de heerlijkste pannenkoeken in een prachtig pittoreske locatie. U waant zich weer ghelemaal in 1667. Hol d'r mar iens an!

 

"Rijwielherstel Westerhof", Uw plaats voor de reparatie, onderhoud en aankoop van nieuwe en gebruikte fietsen in Zuid-Oost Drenthe. Ook voor de fietssport in al haar facetten bent u bij André Westerhof aan het juiste adres. Rijwielherstel Westerhof zal een prominente plaats gaan innemen op de kleding van Sweel on Ice

 

Ook de geldstroom van particulieren begint op gang te komen. inmiddels hebben meerder gezinnen hun bijdrage aan ons overgemaakt!