Hoofd- en kledingsponsoren gevonden.

10-01-2012 09:44

Gisteren hebben wij voor onze uitdaging weer grote sponsoren binnen weten te halen.

 

BMP diensten, Dé totaal dienstverlener bij uitstek. Bij BMP in Veenoord kunt u terecht voor het volledige pakket. Boekhouden, Management projecten, Jurisdische dienstverlening en detachering. BMP neemt vanaf heden de plaats in van HOOFDSPONSOR van Sweel on Ice

 

Roadsign: Keep the spirit!is het wereldbekende kledingmerk uit Australië. Kleding voor dames, heren en kinderen. Australië verovert ook Nederland en laat zijn sporen achter. Net als Sweel on Ice zet Roadsign zich in voor een betere wereld. Roadsign zorgt voor de WINTERKLEDING van Sweel on Ice die zo noodzakelijk is in het diepbevroren Lillehammer (Noorwegen)

 

Skatelife Assen is de schaatswinkel bij uitstek voor de schaatsende Drent! De winkel van Skatelife bevindt zich op de ideale locatie in de Bonte Wever in Assen, pal naast de kunstijsbaan. Voor aanschaf, repataie of slijpen van uw schaatsen kan u bij Skatelife terrecht. Ook hebben zij een groot assortiment aan schaats en fietskledij. Voor Sweel on Ice zal Skatelife een WINTERPAKKET samen gaan stellen!