Daan's snackmobiel is donatiepunt geworden

10-12-2011 20:25

Vanaf vandaag kunt u uw donatie voor onze aktie achter laten bij ons eerste donatiepunt, namelijk Daan's snackmobiel. Als u een bezoek brengt aan Daan en Roos voor een heerlijke snack, vergeet dan niet om even een donatie achter te laten voor onze aktie Skate4Life.

Op de balie van de "snackmobiel" treft een pot aan met een affiche van onze aktie. Wij hopen natuurlijk dat wij vlak voor 25 februari een leuk bedrag in deze pot hebben die we kunnen overhandigen in Noorwegen nadat wij onze prestatie hebben neergezet op het natuurijs van Lillehammer.

Graag willen wij Daan en Roos alvast heel erg bedanken voor hun medewerking aan onze aktie. En natuurlijk ook alvast heel veel dank naar iedereen die onze aktie inmiddels steunt of van plan is te gaan steunen.

Het geeft ons een heel erg goed gevoel dat er nu al zoveel mensen zijn die positief reageren op onze deelname aan Skate4Life. Nogmaals willen wij benadrukken dat wij willen afzien op het natuurijs voor mensen die moeten strijden tegen deze vreselijke ziekte. Wij hopen ook op uw steun!